Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy ikilisinden kadın – erkek ilişkilerine dair yeni proje!

Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy ikilisinden kadın – erkek ilişkilerine dair yeni proje!

tarafından ker_def

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikaye ile anlattığı müzikli komedi ‘Kalptan Kalbe’, perde açmak için gün sayıyor!

Peter Quilter’in orijinal hikayesinden Serkan Budak’ın uyarlaması ve yönetmenliği ile sahnelenecek oyununun yapımcılığı Epizot Görsel Sanatlar’a, müzik direktörlüğü ise Metin Özülkü’ye ait. ‘Kalpten Kalbe’, yoğun hazırlık sürecinin ardından 15 Ocak 2022’de Akatlar Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkacak.

Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy ikilisinden kadın - erkek ilişkilerine dair yeni proje! 7

DANS, KAHKAHA VE ROMANTİZM BİR ARADA

Tek perdede üç farklı hikaye anlatan oyun aynı zamanda Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un dans performansları ve özel müzikleri ile hüznü ve neşeyi birlikte sahne taşıyor.

Oyunun ilk bölümünde, belirli bir yaşa gelmiş olmalarına rağmen bir türlü mutluluğu bulamayan Sema ve Mete, birbirlerini tanıdıktan sonra gerçek aşkla tanışacak.

İkinci bölümde boşanmayı kafasına koymuş Leyla ve Tarık çiftinin birbirinden kopamayışının hikayesi, son bölümde ise dördüncü evliliğini yapmak üzere olan Nihal’in karşılaştığı talihsiz olayları kardeşi Nihat’ın yardımıyla çözüme kavuşturma hikayesi sahnede olacak.

Tek kişilik gösterisi ile 5 yılı aşkın süredir seyirci ile buluşan Nilgün Belgün, uzun bir aradan sonra tiyatro oyununda rol alırken iki eski dost da ilk kez birlikte bir projede yer alıyorlar.

Künye

Oyuncular: Nilgün Belgün, Bekir Aksoy

Yazan: Peter Quilter
Çeviren : Zeynep Anacan

Uyarlayan ve Yöneten : Serkan Budak

Kostüm Tasarım : Sadık Kızılağaç

Müzik Direktörü : Metin Özülkü

Afiş Fotoğrafı : Zeynel Abidin Ağgül

Dekor Tasarım : Cihan Aşar

Koreografi : Erhan Kuş

Yapım : Epizot Görsel Sanatlar