Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Serenay Sarıkaya’nın başrolündeki Şahmeran’da yer alacak mı?

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya’nın başrolündeki Şahmeran’da yer alacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, puhu TV için yıllar önce çektiği Fi dizisinden sonra yeniden setlere dönüş yapacak. Yeni bir dijital dizi projesi ile anlaşan oyuncu, Medcezir günlerinden bu yana televizyon projelerini kabul etmiyor. Sarıkaya, yer aldığı reklam filmleriyle ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen bir isim.

Netflix için hazırlıkları devam eden Şahmeran isimli dizide başrolde yer alan Serenay Sarıkaya, şimdiden dizinin heyecanını yaşıyor. Gazetecilerle sohbetinde yeni rolüne hazırlandığını söylemek dışında detay vermeyen oyuncunun başrolü kiminle paylaşacağı konusu da önem taşıyor.

Bu ismin Burak Deniz olma ihtimali var. Ancak Maraşlı dizisine devam eden oyuncunun önünde bir de İtalya’ya gidip 1 ay kalacağı Cahil Periler isimli bir dizi var.

Şahmeran ise şimdilik beklemede… Burak Deniz ile yapımcının anlaştığına yönelik henüz bir bilgi yok. Burak Deniz, geçtiğimiz gün yaptığı röportajda Maraşlı dizisinin 26. bölümde biteceğini ve Temmuz ayı içinde Roma’ya giderek Cahil Periler dizisinin çekimlerine katılacağını söylemişti.

1 ay Roma’da kalacağını ifade eden oyuncu,Ferzan Özpetek’in aynı isimli filminin dizi versiyonunu Disney Plus için yaptıklarını da ifade etmişti.

Şahmeran dizisinde yer alıp almayacağı henüz netleşmeyen Burak Deniz’in hayranları yeni sezonda bir televizyon işinde olup olmayacağını da merak ediyor.

Şahmeran dizisinin senaryo çalışmaları sürerken, çekimlerin Ada’da yapılacağı belirtiliyor.