Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci’nin yeni dizisi Yalancı daha yeni duyulmuşken, büyük değişiklik yaşandı!

Salih Bademci’nin yeni dizisi Yalancı daha yeni duyulmuşken, büyük değişiklik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Fikret Boran karakteri ile akıllardan çıkmayan Salih Bademci, kış sezonunda Kırmızı Oda isimli dizide Mehmet isimli karakterde yer almıştı. Oyuncu ayrıca Netflix için çekilen Kulüp isimli dizide de bulundu ve bu dizinin çekimleri de tamamlandı.

Salih Bademci’nin bir başka dizisi ise Blu TV tarafından heyecanla izleyicilere fragmanı sunulan İlk ve Son oldu… Özge Özpirinçci ile birlikte başrolde yer alan Bademci, yeni dizisiyle şimdilerde dijital platformda hayranlarının desteğini bekliyor. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği “İlk ve Son” dizisinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Salih Bademci’nin yeni sezondaki televizyon dizisinin ise Liar isimli dizinin yerli uyarlaması olan Yalancı olduğu biliniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yalancı dizisi henüz hazırlık aşamasında ama önemli bir değişiklik yaşandı.

Kanal D’de yayınlanması beklenen proje için Süreç Film’in Show TV ile anlaştığı ortaya çıktı. Salih Bademci şimdilik dizideki ilk başrol oyuncusu olarak netleşti. Ancak diğer oyuncu kadrosu ile ilgili görüşmeler sürüyor.

Etkileyici bir hikayesi bulunan dizide sevgilisini terk eden bir öğretmenin, başarılı bir cerrah olan öğrencilerinden birisinin babası ile akşam yemeği yemesi ve sonrasında tecavüze uğradığı iddiasını ortaya atması ile gelişen olaylar anlatılacak.