Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan sonra Murat Yıldırım hayranları Aziz Payidar’a alışmakta zorlanacak!

Ramo’dan sonra Murat Yıldırım hayranları Aziz Payidar’a alışmakta zorlanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın yeni dizisiyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyuncu, Ramo dizisi için Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını bırakmıştı. Ramo’da 2 sezon başarıyla rol alan oyuncu, aksiyonu bol yapım ile hayranlarını da mest etmişti.

Murat Yıldırım’ın kısa bir dinlenme sürecinin ardından yeniden dizi setlerine dönecek olması hayranlarını da mutlu etti. 1930’lı yıllarda geçmekte olan Aziz isimli yeni dizide Aziz Payidar isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, yine hayranlarını mest etmeye geliyor.

Zeynep Günay Tan’ın proje tasarımını hazırladığı Aziz dizisiyle ilgili son bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Hikayesini Eda Tezcan’ın yazdığı dizide Aziz karakteri bir Fransız askerin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak.

Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.

Ramo’da günümüzde geçen bir hikaye vardı ve Murat Yıldırım da diziye imzasını atmıştı. Şimdi ise bir dönem dizisinde ünlü oyuncunun nasıl bir şekilde ekrana döneceği hayranları tarafından merak ediliyor.

Ramo’dan sonra Aziz karakterine alışmak pek de kolay olmayacaktır.