Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi için ne kadar da iyi bir seçim oldu!

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi için ne kadar da iyi bir seçim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, son dönemde canlandırdığı karakterler ile öne çıkan ve haklı bir şöhrete kavuşan kadın oyuncuların başında geliyor. Hayat Şarkısı isimli dizide Hülya karakterini kaldırıp kaldıramayacağı tartışmaları arasında büyük bir başarı kazanan oyuncu, kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamıştı.

Hülya karakteri ile yeteneğini ortaya koyan ve akılda kalıcı da olan Burcu Biricik, 2006 yılından bu yana setlerde birbirinden farklı rollere hayat verdi. Şeref Meselesi dizisindeki Kübra karakteri ile iyi çıkış yaptıktan sonra Hayat Şarkısı ile kariyerinin zirvesine yükselen oyuncu, sonrasında da üst üste başarılı işlerde yer aldı.

8. Gün, Kuzgun dizilerinin ardından Kırmızı Oda’da Boncuk olarak çok sevilen oyuncu, ayrıca Fatma isimli Netflix dizisinde de bambaşka bir rolde yer aldı. Camdaki Kız dizisinde Nalan olarak izlediğimiz Burcu Biricik, daha ilk bölümde hayranlarını etkilemeyi başardı.

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi için ne kadar da iyi bir seçim oldu! 7

Dizinin ikinci bölümü 14 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak ve heyecanla bekleniyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında Burcu Biricik’in role çok yakıştığını dile getirdi.

Koloğlu, şöyle yazdı: “Ev ahalisi, ‘Hayat Şarkısı’ ve ‘Şeref Meselesi’ dizilerinde izlemiş ve etkilenmişti oyunundan Burcu Biricik’in. Sonra ‘Kuzgun’ geldi. Beklenen olmadı. Ve büyük bir tanıtım ile ‘Camdaki Kız’. Sorunlar ve psikopatlar yumağı içinde bir dünyanın ‘saf ve temiz’ kızı. Bu havayı izleyiciye hissettiriyor.”