Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Camdaki Kız’daki kayınpedirinin cimriliğini savunurken öyle bir örnek verdi ki şaşıracaksınız!

Burcu Biricik, Camdaki Kız’daki kayınpedirinin cimriliğini savunurken öyle bir örnek verdi ki şaşıracaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin reyting rekormeni dizisi Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Nalan’ karakteriyle izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen oyuncu Burcu Biricik, Efe Tunçer ile oyuncu arkadaşı Meriç Ural’ın hazırlayıp sunduğu YouTube programı ‘Teras Noir’e konuk oldu.

Başarılı oyuncu her hafta sürpriz isimlerin ‘sorguya alındığı’ programda kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Burcu Biricik’in konuk olduğu bölüm bu akşam saat 21.00’da YouTube’da yayınlanacak.

Programın instagram hesabında Burcu Biricik’in konuk olduğu bölümden kısa bir kesit yayınlandı. Videoda oyuncunun verdiği, dizinin hikayesinin bir bölümüne benzer gerçek bir örnek dikkat çekti.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in canlandırdığı ‘Nalan’ karakterinin kayınpederi ‘Rafet Koroğlu’ karakterini usta oyuncu Tamer Levent canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde, ‘Rafet Koroğlu’ karakteri cimri denecek kadar tutumlu bir karakter, öyle ki aile üyeleri, Rafet Koroğlu’nun talimatıyla kahvaltıda zeytin ve peyniri dahi sayıyla yiyebiliyor.

Burcu Biricik, Camdaki Kız'daki kayınpedirinin cimriliğini savunurken öyle bir örnek verdi ki şaşıracaksınız! 7

Dizi ilk başladığında bunu gören izleyici de şaşkınlığını gizleyememiş, ‘Böyle tutumluluk mu olur? Zeytinle tasarruf mu edilir’ demişti.

Burcu Biricik programda bu konuya da açıklık getirerek verdiği bir örnekle dikkat çekti. Oyuncu; “Amerikan Havayolları 1987 yılında kahvaltı servisinden bir zeytin azaltarak 40 bin dolar kar etmişti.” açıklamasını yaptı.

Bunu duyan program sunucuları Efe Tunçer ve Meriç Aral ikilisi de şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Teras Noir (@terasnoir)’in paylaştığı bir gönderi