Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat, sosyal reytingde Yargı’ya büyük fark attı!

Teşkilat, sosyal reytingde Yargı’ya büyük fark attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları büyük savaş var. TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de ekrana gelen Yargı hem sosyal medya hem de reytingdeki savaşını sürdürüyor. Yargı, reytinglerde Teşkilat’a yaklaşıyor. Ancak Teşkilat sosyal medyada rakibine büyük fark atmaya devam ediyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 12 Aralık Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi TRT 1 dizisi Teşkilat oldu.

Çağlar Ertuğrul’un oyunculuğuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Teşkilat, reytingde birinciliği elden bırakmıyor. Ancak en yakın rakibi Yargı yükselişte. Rakibinin ensesinde nefesini hisseden Teşkilat, sosyal medyada ise büyük fark attı. Teşkilat, dün gün boyunca hakkında yapılan 159 bin paylaşımla birinci oldu.

Teşkilat, sosyal reytingde Yargı’ya büyük fark attı! 7

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı ise her hafta izleyicinin nefesini kesmeye devam ediyor. Reytinglerde puanlarını bu hafta yükseltmeyi başaran Yargı dizisi, sosyal medyada hakkında yapılan 97 bin 200 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Fox TV’nin şanssız dizisi Elbet Bir Gün dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Güçlü rakipleri Yargı ve Teşkilat karşısında daha fazla direnemeyen dizi hakkında 2 bin 400 paylaşım yapıldı.

Dün akşam ekrana gelen bir dizi de Star TV’nin yeni yapımı Annemizi Saklarken’in tekrar bölümüydü. Kutsi ve Hande Doğandemir’i başrollerde bir araya getiren dizi ezber bozan hikayesiyle dikkat çekiyor. Normalde çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin tekrar bölümü hakkında yapılan bin 300 paylaşımla sonuncu oldu.