Ana sayfa Dizi Analiz Yeşilçam, BluTV’nin en çok izlenen dizisi oldu!

Yeşilçam, BluTV’nin en çok izlenen dizisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dönem dizisi Yeşilçam, BluTV’nin en çok izlenen diziler sıralamasında birinci oldu.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın gözünden Türkiye tarihinin en unutulmaz ve en renkli dönemini anlatan sevilen dizi Yeşilçam, ikinci sezonunun ikinci kısmı ile 10 Aralık’ta BluTV’de izleyicilerle buluşmuştu. Dizi ikinci sezonuyla da büyük beğeni topluyor.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın gözünden, Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleminden çıkan ve izleyicisine dönemin ruhunu hissettiren Yeşilçam, fırtınalı ve renkli hikayesini BluTV’ye taşımaya devam ediyor.

Yeşilçam’ın renkli hayatını başarılı kostümlerle ve dekorlarla aktaran, izleyicileri bambaşka bir hayata taşıyan Yeşilçam, Çağatay Ulusoy’un da kariyerinde önemli bir sıçrama noktası oldu. Çağatay Ulusoy, Yeşilçam ile birlikte kariyerin olgunluk dönemini yaşıyor.

Yeşilçam, BluTV’nin en çok izlenen dizisi oldu! 7

Yeşilçam’ın ikinci sezonunda Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe, Kanbolat Görkem Arslan, Taner Turan ve Güngör Bayrak eşlik ediyor.

Türk sinemasının çok renkli bir dönemi olan Yeşilçam’ın perde arkasını anlatan dizinin ikinci sezonda izleyiciler ana kahraman Semih Ateş’in macerasına tanık olmaya devam ediyor.