Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in bir hayranı, Camdaki Kız’daki gelinliğe rekor fiyat ödedi!

Burcu Biricik’in bir hayranı, Camdaki Kız’daki gelinliğe rekor fiyat ödedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezonun en iddialı dizilerinden Camdaki Kız, geçen hafta yayınlanan 9. bölümüyle sezona veda etti. Nalan ve Sedat’ın düğün sahnesinin damgasını vurduğu sezon finali bölümü öylesine çarpıcı bir şekilde bitti ki izleyici şimdi 2. sezonu dört gözle bekliyor.

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde en çok konuşulan konulardan biri de Nalan’ın büyüleyici gelinliği oldu. Zaten çok güzel olan gelinlik, güzeller güzeli oyuncu Burcu Biricik’i adeta bir periye dönüştürdü.

Burcu Biricik, gelinliğin içindeki duru güzelliğiyle eski Monaco Prensesi Grace Kelly’ye benzetildi. Final bölümünün ardından birçok izleyici sosyal medyada benzerliği vurgulayan fotoğraflar paylaştı.

Burcu Biricik'in bir hayranı, Camdaki Kız'daki gelinliğe rekor fiyat ödedi! 9 Burcu Biricik'in bir hayranı, Camdaki Kız'daki gelinliğe rekor fiyat ödedi! 10

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu da köşe yazısında gelinlikle ilgili detayları okurlarıyla paylaşmıştı. Koloğlu Burcu Biricik’in gelinlik için üç prova yaptığını, final bölümünün ardından gelinlik için butiğe rekor sayıda sipariş geldiğini duyurdu.

Burcu Biricik'in bir hayranı, Camdaki Kız'daki gelinliğe rekor fiyat ödedi! 11

Bu arada Camdaki Kız’ın sezon finalinin ardından Burcu Biricik’in giydiği gelinliğe çok ilginç bir alıcı çıktı. Burcu Biricik’in bir hayranının 43 bin lira ödeyerek bu çok özel gelinliği satın aldığı belirtildi.

Burcu Biricik’in olay yaratan gelinliğiyle ilgili Kanal D’de yapılan bir haberin videosu da YouTube’da 1 milyondan fazla kez izlendi.