Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Timsah Celil’i Cam Tavanlar’da öylesine farklı ki, izleyici inanamadı!

Çukur’un Timsah Celil’i Cam Tavanlar’da öylesine farklı ki, izleyici inanamadı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, farklı konusuyla izleyiciye büyük bir enerji verdi. Dün akşam ikinci bölümü yayınlanan dizi, Leyla’nın büyük başarısına sahne oldu. Dikkatli Çukur izleyicileri de çok önemli bir ayrıntıyı kaçırmadı.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşırken dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Dizinin başrollerini ise Bensu Soral ve Kubilay Aka paylaşıyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde izleyiciler Asude’den koparılan Leyla’nın mücadelesine şahit oldu. Hiçbir şekilde mücadeleden vazgeçmeyen Leyla, her şeye sıfırdan başlamaya karar verdi. Kendi restoranını açmaya karar veren bir melek yatırımcıdan parayı bulduktan sonra hayalini gerçekleştirdi. Restoranın açıldığı gece küçük bir aksaklık yaşansa da kapıya dizilen sosyetik müşteriler sayesinde kazanan Leyla oldu.

Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da öylesine farklı ki, izleyici inanamadı! 8

Dizide küçük bir ayrıntı ise bazı Çukur izleyicilerinin gözünden kaçmadı. Çünkü kısa süre önce final yapan Çukur dizisinin kötü adamı Timsal Celil, bu kez çok farklı bir karakterle izleyicilerin karşısındaydı. Koçovalıların azılı düşmanı psikopat Timsah Celil, Cam Tavanlar’da elitist bir şef garson Şinasi’yi canlandırıyor. Çok hassas ve iyi kalpli bir insan olan Şinasi, kıyafetleri, saçları ve davranışlarıyla bambaşka bir karakteri canlandırıyor. Şinasi’ye hayat veren oyuncu, Ahmet Melis Yılmaz rolünü o kadar başarıyla canlandırıyor ki izleyiciler kendisini tanımakta güçlük çekti. Tanıyınca da çok şaşırdı…

Çukur'un Timsah Celil'i Cam Tavanlar'da öylesine farklı ki, izleyici inanamadı! 9

Bensu Soral ve Kubilay Aka’yla beraber dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.

Cam Tavanlar her çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.