Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’de hak ettiği ilgiyi görmeyen çok başarılı bir dizi var!

atv’de hak ettiği ilgiyi görmeyen çok başarılı bir dizi var!

tarafından ker_def

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın muhteşem prodüksiyonu ve heyecan yüklü öyküsü ile büyük ilgi gören dizisi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’ başladığı günden bu yana dikkat çeken bir yapım oldu. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında geliyor. İzleyicilerin birçoğunun henüz fark etmediği ama güçlü prodüksiyonu ve başarılı oyunculuk performansları ile göz dolduran bir dizi. Atv ekranında yeterince ilgi görmese de tutuklu kalanların her yeni bölümü merakla beklediği dizinin yeni bölümü de çok hareketli olacak.

Dizi 18 Haziran cuma akşamı 20.00’de beşinci bölümüyle atv ekranında olacak. ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’in beşinci bölümünde, Türkan Hatun’un tüm itirazlarına rağmen Kutlu Bike’yle evlenmeye karar veren Celaleddin, Haşhaşilerin ölümcül tuzağına düşüyor.

atv'de hak ettiği ilgiyi görmeyen çok başarılı bir dizi var! 7

Mihricihan’ın planıyla zehirli bir yılanın hedefine konan Kutlu Bike’ye yapılan saldırı Celaleddin’i çileden çıkarır. Celaleddin, Türkan Hatun’un tüm itirazlarına rağmen Kutlu Bike ile evlenmekte kararlı olduğunu açıklar. Bu haber Behram tarafından sevinçle karşılanır.

Haşhaşiler, Kutlu Bike vasıtasıyla Celaleddin’i ortadan kaldırmak ve Cengiz Han’ın saldırısı öncesinde ülkeyi iyice zayıflatmak için şeytani bir plan kurar. Sultan Aleaddin, Moğol tehlikesine karşı ülkesini korumak için yeni bir ittifak ararken, Türkan Hatun saraydaki nüfuzunu artırmak üzere hamleler yapar.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Celaleddin Harzemşah karakteriyle Emre Kıvılcım’ın üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, atv ekranlarında cuma akşamlarına damgasını vuracak.