Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisine destek katlandı, Aşk Mantık İntikam çok sevildi!

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisine destek katlandı, Aşk Mantık İntikam çok sevildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi bir hayli beğeni topladı. Dizinin ikinci bölümü de yayınlandı ve dizi hayranları sosyal medya mesajlarıyla desteklerini dile getirdi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin muhteşem uyumu hayranlarını adeta mest ediyor. “En güzel yaz dizisi, kesinlikle izleyiciye keyif veriyor” diye yorum bırakan birçok dizi hayranı da Fox Tv’nin romantik komedi dizisine takılı kaldıklarını ifade ediyorlar.

Burcu Özberk ile İlhan Şen’in birbirlerine çok yakışmasının da dizi hayranlarının ilgisini artırdığı, eğlenceli hikayenin de çok sevildiği sosyal medya yorumlarından anlaşılıyor.

Dizinin tüm oyuncu ekibinin karakterlere iyi uyum sağladığını ifade eden dizi hayranları Melisa Döngel ile Burak Yörük ikilisinin de başarılı performanslarıyla ilgiyi artırdığını belirtiyor.

Burak Yörük’ün Baraj dizisinden sonra yeni yapımda da istenmeyen erkek karakterde yer almasına da takılan dizi hayranları, “Burak Yörük’e çok yazık, hep istenmeyen erkek oluyor” yorumunu yaptı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümleri de büyük heyecanla bekleniyor. 2 Temmuz Cuma günü ekrana gelecek olan 3. bölüm fragmanı da yayınlandı: