Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin dizisi için final kararı netleşti, geri dönüş yok!

atv’nin dizisi için final kararı netleşti, geri dönüş yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında yaz dönemi öne çıkan dizilerden Baş Belası, Bozkır Arslanı Celaleddin devam ediyor. Pazartesi günü ise Kalp Yarası isimli yeni dizi izleyicilerle buluşacak. Ayrıca ikimizin Sırrı isimli yeni dizinin de hazırlıkları tamamlanmak üzere.

atv ekranında kış döneminden kalan tek dizi konumunda olan Maraşlı, yoluna devam ediyor. Artık salı akşamları yayınlanacak olan Maraşlı dizisi için final kararının net olduğu, bir geri dönüşün olmadığı Burak Deniz tarafından da ifade edildi.

Burak Deniz, karşılaştığı muhabirlere dizinin 26. bölümde final yapacağını onayladı. Oyuncu, son iki bölüm çekimi kaldığını ve projeye veda etmeye hazırlandıklarını da ifade etti. Dizi hayranların sosyal medyada “MaraşlıFinalOlamaz” etiketi üzerinden uzun süre yapımın devam etmesi isteklerini ilettiler. atv’nin bir karar değiştirip değiştirmeyeceği de merak ediliyordu. Ancak bu baskıların sonuç vermediği de bizzat Burak Deniz tarafından doğrulanmış oldu.

Alina Boz ile çok iyi bir ikili oluşturan Burak Deniz, Maraşlı dizisinde hayranlarını mest eden bir performansa imza attı. Oyuncu, son yıllardaki çıkışını da sürdürerek iyi bir yapımı daha geride bırakmaya hazırlanıyor.

Maraşlı çekimlerinin bitmesinin ardından Roma’ya gidecek olan Burak Deniz, 1 ay İtalya’da kalacak. Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli 8 bölümlük dizisini son 4 bölümünde yer alacak olan oyuncu, ayrıca yeni projeler de olduğunu ve değerlendirme aşamasında bulunduğunu söyledi.