Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk ve İlhan Şen en başarılı dizi çiftlerinden biri olma yolculuğuna çıktı!

Burcu Özberk ve İlhan Şen en başarılı dizi çiftlerinden biri olma yolculuğuna çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranına yeni diziler bir bir gelmeye başlıyor… Haziran ayı itibariyle sezon dizileri bitiyor ve yaz sezonu açılıyor… Ekranlarda üst üste yeni yapımları bulacaksınız. Yeni dizi çiftleri de şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çok etkileyici bir ikili oldu…

Ayrıca Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin de iyi bir enerji oluşturdukları görülüyor. Kazara Aşk dizisinde ise Ümit Kantarcılar ile Sude Güler şaşırtıcı bir uyum yakaladı… Aşkın Tarifi dizisinde ise benzer bir durumu Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk arasında görüyoruz.

Yaz dizileri bir bir ekrana gelirken yeni dizi çiftleri de konuşulmaya başlandı. Bu çiftlerden birisi de Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin iki genç ismi Burcu Özberk ile İlhan Şen oldu… Seni Çok Bekledim dizisindeki Erol karakteri ile bir keza daha gönülleri kazanan İlhan Şen, son dönemin öne çıkan erkek oyuncuları arasında yer alıyor.

Burcu Özberk’i ise Afili Aşk dizisinde çok beğenen hayranları, Çocukluk isimli dizideki dram performansını da iyi bulmuştu. Genç oyuncu yeniden romantik komediye dönüş yapıyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisi de yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olma yolculuğuna çıkıyor. 18 Haziran Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak dizi, Güney Kore yapımı olan ve çok sevilen, Cunning Single Lady’in Türk uyarlaması

Burcu Özberk ve İlhan Şen en başarılı dizi çiftlerinden biri olma yolculuğuna çıktı! 7

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisini hayranları merak ve heyecanla bekliyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da bu ikiye dikkat çekerek şöyle yazdı:

“… Orijinalin hakkının verilmesi hususunda asıl belirleyici, karakterlerin performansı ve sahnelerin iyi kurulması olacaktır. Ki, bu noktada ‘Seni Çok Bekledim’deki Erol karakteriyle beğendiğim İlhan Şen ile tiyatro eğitiminin hakkını her geçen gün daha çok vermeye başlayan Burcu Özbek’in iyi bir iş çıkartacağını, uyumlu bir çift oluşturacağını düşünüyorum. Keza Melisa Döngel ve Burak Yörük de arkadaş kadrosundan olaya dâhil olup onları başrolde destekleyecektir.”