Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncunun Son Yaz dizisine veda mesajına tepki yağdı!

Ünlü oyuncunun Son Yaz dizisine veda mesajına tepki yağdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinin dün akşam sezon finali izleyicilerle buluştu. Dizinin 21 bölüm süren ilk sezon macerası çok başarılı geçti… Dizi hayranları, sezon finaline adeta bayıldı.

İzmir’in Çeşme ilçesinde çekimleri yapılan ilk sezonunda Son Yaz geniş bir izleyici grubunu kendisine hayran bırakmayı başardı. Ali Atay ve Alperen Duymaz muhteşem performansları ile çok konuşuldu. Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan da rollerini başarıyla canlandırdı.

Dizide Selçuk Taşkın karakterine hayat veren Arif Pişkin de kilit bir rolde yer aldı. Akgün’ün babası olan ve suç örgütü lideri olarak hikayede yer alan Arif Pişkin, ustalığını yine konuşturdu… Pişkin, twitter hesabından ise sezon arası veren dizi için şu veda mesajını paylaştı:

“Şahane bir sezon geçti. İzleyen ve beğenen herkesin yüreğine sağlık. #sonyaz” Dizinin hayranları ise Selçuk Taşkın karakterine yönelik birçok tepkide bulundu.

Ünlü oyuncunun Son Yaz dizisine veda mesajına tepki yağdı! 7

Selçuk Taşkın karakterini ikinci sezonda çok merak ettiklerini belirten dizi hayranları, Arif Pişkin’in de çok başarılı bir iş çıkardığını belirten yorumlarda bulundu.

Dizinin hayranları Selçuk karakterine mesajlarında şu isyan sözleri ile seslendi: “Canan’ı neden öldürdün.”

“İki cihanda da elim yakanda kansız.”

“Yazıklar olsun sana Selçuk Taşkın.”

“Abi çıkma karşıma.”

“Sana güvenmiştik be…

“Yaktın bizi reis.”

“Oğluna nasıl yaptı bunu Selçuk Taşkın, yazıklar olsun.”