Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul’a Teşkilat dizisinde verilen söz gerçekleşti!

Çağlar Ertuğrul’a Teşkilat dizisinde verilen söz gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Ertuğrul geçen sezon başlayan ve ikinci sezonda da çok etkili şekilde devam eden TRT1’in Teşkilat dizisinden çok memnun. Ekip arkadaşlarının Teşkilat dizisinin başarısı için yoğun ve özverili bir çalışma yürüttüğüne dikkat çeken Çağlar Ertuğrul, izleyicilerden de güzel dönüşler aldıklarını anlattı.

Oyuncu, “Seyirci de çok sevdi. Reytinglerde yükseğiz. Senaristlerimiz de hızlı hızlı ve güzel güzel yazıyorlar” diyerek tüm arkadaşlarına selam yolladı. Teşkilat dizisi için ilk teklif geldiği dönemde kendisine anlatılanların gerçekleştiğine değinen oyuncu, hikayenin başarısının buradan belli olduğuna vurgu yaptı.

Dizi için ilk teklif yapıldığında oyuncuya sunulan planın uygulandığı ve bu plana uygun sonuçlar alındığı da ortaya çıkmış oluyor. Çağlar Ertuğrul, aslında kendisine ilk başta anlatılan ve sonucunda nereye varacağı belirtilen bir işte bunları yaşayarak gördü.

Verilen sözün tutulmuş olması oyuncunun proje seçimi aşamasında Teşkilat’ta karar kılmasının da iyi bir karar olduğu gerçeğini ortaya çıkartıyor.  Çağlar Ertuğrul, “Anlattıkları gibi oldu. Anlattıkları bol aksiyonlu, içinde entrikalar da, gizem de barındıran bir işti. Bunu da yansıtıyoruz” diye konuştu. Oyuncu, ilk proje teklifi yapıldığında verilen sözlerin tutulmuş olduğunu da bu sözlerle aslında ifade etmiş oldu.

Senaristlerin çıkan sonuçtan ne kadar tatmin olduğunu bilemediğini belirten oyuncu, bazen tam istenilen senaryonun yazılamayabileceğini de ifade etti.

“Bizi zorluyor, bir sinema filmi derecesinde yoruluyoruz ama, seyirci seviyor en azından” diye konuşan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde olduğu için halinden çok memnun.

Set ortamından bahseden oyuncu, eğlenceli ve güzel anlar yaşadıklarına dikkat çekti. Oyuncu, set ortamında yaşananları şu sözlerle ifade etti:

“Bir aksiyon dizisi çekiyoruz. İsimsiz kahramanları anlatan… Ama bunun ciddiyetindeyiz, ufak tefek eğlenceleri ile keyifliyiz.”