Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi 4. sezon finalinde Ömer son kozunu oynayacak!

Teşkilat dizisi 4. sezon finalinde Ömer son kozunu oynayacak!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ pazar akşamı sezon finaliyle ekrana geliyor.

İzleyicilerin büyük beğeni ile takip ettiği, Murat Yıldırım’ın iki sezondur erkek başrol olarak yer aldığı Teşkilat dizisinde bir dönem daha sona erecek. Dizinin 4. sezon finalinde neler olacağı, beşinci sezondaki hikayeyi de çok etkileyeceği için büyük bir merakla bekleniyor.

Ömer, ölümle burun buruna gelmişken Neslihan da onu kurtaracak panzehiri bulmuştur. Fakat Neslihan’ın ilacı Ömer’e ulaştırması o kadar da kolay olmaz. Ömer için geri sayım başlamıştır. Karşılarına çıkan zorluklara karşı Ömer son kozunu oynamak zorundadır.

Neslihan’ın ilaca ulaştığını öğrenen ekip seferber olur. Sevdikleri yeniden Ömer’in ve ekibin yanında olurken eski düşmanları da tekrar karşılarına çıkar. Ömer, görev ve emanet uğruna gözünü karartır. Bu yolun sonunda ne olursa olsun düşmanı yenmek için gerekeni yapacaktır.

‘Teşkilat’, yeni sezonda yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.