Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cam Tavanlar ile Sen Çal Kapımı’nın müthiş rekabeti başlıyor!

Cam Tavanlar ile Sen Çal Kapımı’nın müthiş rekabeti başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Cam Tavanlar, yeni bir yapım ve fragmanları ile büyük de ilgi çekti. Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisini buluşturan dizinin ilk bölümü bu hafta yayınlanacak. Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak olan Cam Tavanlar, Sen Çal Kapımı dizisi ile rekabet edecek.

İkinci sezona 9 Haziran çarşamba akşamı başlayacak olan Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 11 bölümlük performansıyla ekrana veda sürecine giriyor. Dizinin 50. bölümde final yapacağını Hande Erçel duyurmuştu. Çarşamba akşamları ekranda iki farklı yapımın yarışını izleyeceksiniz.

Cam Tavanlar ile Sen Çal Kapımı'nın müthiş rekabeti başlıyor! 7

Televizyon izlenme oranlarının bir hayli düşmekte olduğu şu dönemde yaz dizileri bir bir ekranda boy gösterecek. Dizilere yönelik izleyici ilgisi de merakla bekleniyor. Cam Tavanlar da iddialı bir yapım ve Sen Çal Kapımı gibi kendisini kanıtlamış bir dizi ile reyting rekabetinde olacak. Bakalım Çarşamba akşamları izleyicilerin tercihi ne yönde olacak?

Cam Tavanlar Çarşamba 20:00’de Show TV’de başlıyor. Fragmanları çok dikkat çeken diziden yeni görüntüler geldi.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. ‘Cam Tavanlar’, oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.