Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Avrupa’yı fethetmeye hazırlanıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Avrupa’yı fethetmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri birer birer dünya ülkelerini fethetmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri 31 Mayıs’ta yayına girdikleri İtalya’da daha ilk bölümden milyonlarca kişi tarafından izlenerek rekorlar kırarken, Mucize Doktor’un da Arjantin’de izlenme rekoruna imza attığını yazmıştık geçen hafta.

Tüm bu gelişmelerin üzerine yepyeni bir Türk dizisinin daha bir Avrupa ülkesinde yayınlanacağı öğrenildi. Buna göre başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Cesur Ve Güzel dizisi çok yakında İtalya’da yayınlanmaya başlayacak.

Halen Sen Çal Kapımı ve BayYanlış dizilerini yayınlayan İtalyan Canale 5, şimdi de Cesur ve Güzel’in yayın haklarını satın aldı. Dizi çok yakında İtalyan izleyicilerle buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Avrupa'yı fethetmeye hazırlanıyor! 8

Hem Kıvanç Tatlıtuğ hem de Tuba Büyüküstün’ün yurt dışındaki hayran kitlesinin büyüklüğünü düşünürsek, Cesur ve Güzel’in de izlenme rekoru kıracağını tahmin etmek çok zor değil.

Cesur ve Güzel, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, Ay Yapım imzalı bir diziydi. İlk bölümü 10 Kasım 2016 tarihinde Star TV’de yayımlanan dizi, 22 Haziran 2017’de yayınlanan 32. bölümde final yapmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Avrupa'yı fethetmeye hazırlanıyor! 9

Dizinin hikayesi şöyleydi:

Cesur Alemdaroğlu, İstanbul’un hemen dışındaki Korludağ kasabasına doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir.

Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır. Cesur çok geçmeden Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde, düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir. Sühan, hayatına Cesur girene kadar Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Lakin işler tersine döner.