Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi başladı, eleştiriler övgülerden daha fazla!

Camdaki Kız dizisi başladı, eleştiriler övgülerden daha fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni bir dizi dün akşam izleyicilerle buluştu. Uzun bir süredir beklenen Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu başrolde yer aldı… Dizinin koronavirüs nedeniyle 1 hafta gecikmeli olarak ekrana gelmesi ilk talihsizlik olmuştu… İkinci talihsizlik ise ilk bölümün aceleye gerildiği hissiyatı oldu.

Camdaki Kız dizisini izleyen birçok kişi hem çekim açılarını hem görüntünün kalitesini ve sahneleri çok da yeterli bulmadıklarını belirten yorumlar yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Adeta bir fanusta yaşayan Nalan karakterinin hikayesi bu…

Burcu Biricik yeteneklerini ve güzelliğini yine konuşturdu. Oyuncu kadrosu ile ilgili de pek bir eleştiri yok. Ancak hikayenin başlangıcının ve kurgunun, çekimlerin beklentilerin altında kaldığı görülüyor.

Sosyal medyada birçok yorum bırakan izleyiciler, farklı farklı eleştiriler yaptı. Genel eleştiriler çekimlerin kalitesine yönelik oldu. Bir izleyici şöyle yazdı: “Beklentimin çok altında ,oyuncular gerçekten çok iyi, fakat oldukça sıkıcı ve ağır ilerliyor. Çekimler gerçekten berbat, ben normalde perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova’yı izliyorum. Bu diziyi çok merak ettiğim için izlemek istedim, fakat maalesef beğenmedim.”

Camdaki Kız dizisi başladı, eleştiriler övgülerden daha fazla! 7

Kamera açılarının, çekimlerin çok amatörce geldiğini belirten yorumlar da dikkat çekti. Dizinin bazı sahnelerindeki zoom efektine de eleştiriler “Zoomdaki Kız olmuş” şeklinde geldi.

Müziklerini ve hikayesini beğendiğini söyleyen bir başka dizi hayranı ise, ilk bölümün ağır geçtiğini fakat hem kadronun hem de hikayenin sağlam olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Kimi dizi hayranları izlerken yorulduğunu, kimileri ise Masumlar Apartmanı’na benzettiğini belirttiler.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Çok güzel bir dizi her şeyiyle… Yalnız Masumlar Apartmanı havasında ama olsun ikisi de mükemmel diziler, çok sevdim herkesin emeklerine sağlık.”