Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi bu sezon bir ilke daha imzasını attı!

Camdaki Kız dizisi bu sezon bir ilke daha imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci sezonuyla buluşan Camdaki Kız dizisi ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı.

Gerçek bir hayat hikayesinin yansıması olan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu o kadar etkili devam ediyor ki, perşembe akşamları reytinglerde birinci olmakla kalmıyor…

Camdaki Kız dizisi 20. bölümü ile yayınlandı ve tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Artık bu normal bir durum haline de geldi. Perşembe akşamları Kanla D dizisi ile reyting rekabeti yapabilecek bir yapım yok.

Camdaki Kız dizisi bu sezon ilklere imza atan bir yapım konumunda… İlk olarak iki haneli reytingleri elde etme başarısı sergileyen dizi, 20. bölümüyle de bu sezonun en yüksek reyting oranlarını AB ve ABC1 kategorilerinde elde etti.

Rakam belirtmek yasal olarak mümkün olmadığı için çift haneli oranlar olarak ifade edebildiğimiz reytingler bu sezonun en iyisi olarak kayıtlara geçti.

Camdaki Kız dizisi adeta reyting şovu yapıyor ve izleyicilerini her geçen hafta daha da çok kendisine bağlıyor. Yeni izleyici kazanma noktasında da gücünü her fırsatta sergileyen Kanal D dizisi için bu sezonun çok başarılı geçeceği artık anlaşılmış oldu.