Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisi hak etmediği bir sonuç ile karşı karşıya!

Misafir dizisi hak etmediği bir sonuç ile karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında başlayan Misafir isimli yeni dizisinin ikinci bölüm reytingleri çok merak ediliyordu. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü ortalama oranlar elde edebilmişti.

Travmatik bir kadının 3 çocuklu bir adam ile yeni bir hayatın kapısını aralaması ve geçmişin izlerinin de peşini bırakmaması olarak özetlenebilecek hikaye sevildi. Hazal Kaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmesini da sağlayan dizi, Oasis isimli yapımdan uyarlandı…

Hazal Kaya hayranlarının tutmasını çok istediği ve oyuncuyu uzun süre ekranda görmeyi arzu ettikleri Misafir dizisinin reyting sonuçları ne yazık ki beklentilerin altında gerçekleşti.

İlk bölüme göre reytinglerin bir miktar düşüş yaşamış olması da büyük bir şanssızlık olarak görülüyor. Misafir dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile alternatif bir yapım ve perşembe akşamları da ekranda kalması gereken bir dizi.

Ancak ilk iki bölümde gerçekleşen reytinglerin Misafir dizisi için kritik bir durumda olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Fox TV’nin bu sezon dizilerinin yaşadığı genel sıkıntıyı ne yazık ki Misafir de yaşıyor…

Diziyi takip edenler bu yapımın harcanmasını istemiyor. İlerleyen haftalarda reytinglerde güçlü bir çıkış yaşanmaz ise Fox TV yönetiminin nasıl bir karar alacağını kimse bilemez. Kanal yönetimi şimdiye kadar düşük reytingler alan dizilerine pek de fırsat vermek istemiyor.

Yeni diziler de hazırlandığı için kanal yönetiminin performansı düşük yapımlardan vazgeçmesi hiç de zor olmuyor. Bu durum dizi hayranlarını çok rahatsız etse bile kanal yönetiminin tavır değiştireceğine yönelik bir işaret de yok.