Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi tüm denklemi değiştirdi, izleyiciler hikayeye tutuklu kaldı!

Camdaki Kız dizisi tüm denklemi değiştirdi, izleyiciler hikayeye tutuklu kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin hikayesi bilindiği üzere Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı… İzleyiciler Nalan’ın hikayesine adeta tutuklu kaldı. Burcu Biricik de yine efsane bir performans sergiliyor ve dizi kısa sürede geniş kitleleri etkilemeyi başardı.

Kanal D’nin artık perşembe rekabetinde birinciliklere abone olacağını gösterdiğini ilk 3 bölüm sonuçlarından anlayabiliyoruz. Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde 3. bölüm birincilik kürsüsüne oturdu ve Bir Zamanlar Çukurova bir hayli geride kaldı… Camdaki Kız dizisinin bu muhteşem çıkışı, son yılların en önemli dizi çıkışlarından birisi. Bu başarının altında yatan neden ise hikayenin izleyiciyi kalbinden yakalamış olması…

Gülsen Budayıcıoğlu’nun ekrana yansıyan tüm hikayeleri zaten psikolojik gerilim ve duygusallığı yüksek konuları içeriyor. Dizi hayranları da bu tür yapımları izlemekten keyif alıyor ki, reytingleri hep çok yüksek geliyor… Camdaki Kız dizisinin 4. yeni bölümü de yine etkileyici görüntülerle geliyor…

29 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan Camdaki Kız 4. Bölüm Fragmanı paylaşıldı. Sedat’ın gizli ilşkisi olduğunu öğrenen Nalan yapacak?

Sedat’ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansımıştır. Bunu öğrenen büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride’ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat’ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan’ı evlenmeye ikna edebilecek mi?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!