Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde beklenen sonunda gerçekleşti!

Camdaki Kız dizisinde beklenen sonunda gerçekleşti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi çok başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. Haftalardır birincilik kürsüsünde bulunan dizinin hikayesi çok etkili bir şekilde devam ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde izleyicilerin en çok beklediği konu da çözülecek.

Nalan karakterinin hala bir şeyden habersiz olması birçok dizi hayranını rahatsız ediyordu. Gerçeklerden uzak kalan ve bir türlü etrafında neler döndüğünü anlayamayan Nalan’a Muzo yardımcı olacak.

Nalan’ın gerçekleri öğrenmesi ile birlikte hikayede de bazı değişiklikler yaşanması bekleniyor. Sedat ile Nalan arasındaki ilişki nasıl ilerleyecek, Cana’ya ne olacak gibi sorular da var…

Muzo, Nalan’a Sedat hakkındaki gerçekleri anlatıyor! Sedat’ın ortadan kaybolmasının akabinde Rafet, Feride ile Nalan’ın yanında olduklarına dair bir konuşma yapar. Ancak Feride yine açık sözlülüğünü konuşturup Rafet’e ters bir cevap verir.

Sedat ise kendi hisselerini Cavit’e satıp yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. Cana ile bu düşüncelerini paylaşır. Cana’nın ise çok başka problemleri vardır.

Muzo’nun artık duruma el atması gerektiğinden önce Cavit’in yanına gider. Sonrasında ise sıra Nalan’a gerçekleri anlatmaya gelmiştir. İşte dizide gerçeklerin artık ortaya çıkacağı bir bölüm sizleri bekliyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’De!