Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz kendini aştı, psikolojik sahnelerde Yargı dağıtacak!

Pınar Deniz kendini aştı, psikolojik sahnelerde Yargı dağıtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin hikayesini izleyiciler çok beğendi. İki haneli reytinglere çok yaklaşan Yargı dizisi, Teşkilat ile birincilik sınavını geçen hafta kaybetti. Sadece bir kez AB ve ABC1 gruplarında rakibini geçebilen Yargı, artık her hafta birinciliğin abonesi konumunda.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Yargı’da çok heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. Engin ile Ceylin arasındaki mücadelede psikolojik gerilimi yüksek anlar yaşanacak. Pınar Deniz’in bu sahnelerdeki performansı fragmanda bile hayranlık uyandırıyor. Kaan Urgancıoğlu’nun da harika performansı dizinin bu kadar çok ilgi görmesinin ana nedenlerinden birisi oldu.

Pınar Deniz kendini aştı, psikolojik sahnelerde Yargı dağıtacak! 7

Bugüne kadar canlandırdığı roller arasında avukat Ceylin karakteri ünlü oyuncunun kendisini en iyi gösterebildiği rol olarak dikkatleri çekiyor. Pınar Deniz hayranları, bu kadar yüksek performansı karakter ile bütünleşmesine bağlıyor.

Sıra dışı ve çok etkili sahnelerle Yargı dizisi her hafta çıtayı biraz daha yukarıya çekiyor. Senarist Sema Ergenekon’un oluşturduğu dünya dizi hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Yargı, son yılların en etkili çıkışını yapan ve hikayesi ile çok sarsıcı bir yapım olarak öne çıktı.

7 Kasım Pazar akşamı da Yargı dizisinin 8. bölümünde çok güzel sahneler izleyeceksiniz. İşte yeni bölümden ilk fragman: