Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde her bölüm izleyici o çıkışı bekliyor ama bir türlü gelmiyor!

Camdaki Kız dizisinde her bölüm izleyici o çıkışı bekliyor ama bir türlü gelmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Camdaki Kız dizisi, etkileyici hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlamayı başardı. Dizinin ilk 7 bölümü hem sosyal medyada geniş bir etkileşim dalgası yarattı hem de çok iyi reytinglerle birinciliklere abone oldu.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun Kırmızı Oda’dan sonra yeni bir hikayede buluştuğu dizide ilk 7 bölüm içinde hayranlar bir konuda ortak bir hissiyat yaşıyor. Biricik’in canlandırdığı ve annesi Feride’den büyük zulüm gören Nalan’ın bu duruma son verecek çıkışı yapmasını bekliyor. Birçok dizi hayranı, “Nalan’ın artık yeter demesini dört gözle bekliyorum” diyerek sosyal medyadan birçok mesaj yazdı.

Nalan’ın artık annesinin yaptıklarını anlatarak her şeyden kurtulması gerektiğini ifade eden dizinin hayranları, sosyal medyada Nalan adına konuşuyor. Bir dizi hayranı, “Her bölüm Nalan’ın yeter demesini bekliyorum. Mesleğin var, güzelsin, baban da iyi birisi. Dayanamıyorum baba artık de çek git. Anne de olsa seni büyütse de böyle eziyet ediyorsa yerin dibine batsın anneliği” şeklinde mesaj bıraktı.

Nalan’ın okumuş birisi olması ve mesleğinin elinde olmasına rağmen annesinin eziyetine nasıl böyle katlandığı konusunda da izleyicilerin soruları yoğunlaşıyor.

Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin 8. yeni bölümde Feride’ye ne söyleyeceği de merakla bekleniyor. Nalan ve Sedat’ın bir an önce evlenmesi isteniyor ama araya Cana nasıl bir hamle yaparak girecek merakla bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinin 3 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Cana, Feride’ye ne söyleyecek?

Cana, Nalan’la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana’nın karşısına geçer. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Cana, Feride’ye ne söyleyecek?