Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde olay var! Sema İpekoğlu’nun kim olduğu ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisinde olay var! Sema İpekoğlu’nun kim olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, her hafta heyecanlı bölümleriyle izleyenleri mest ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Feride olarak izlediğimiz Nur Sürer de oyunculuk resitali veriyor.

Nur Sürer’in muhteşem bir performansa imza attığı, Feride karakteri ile herkesin aklına yerleştiği Camdaki Kız dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Nalan karakterinin artık bir dönem noktasında olması dikkat çekerken, dizi hayranları da artık karakterin kendi kimliğini daha net şekilde sergilemesini bekliyor.

Nalan karakterinin büyük değişimine doğru gidilirken ortaya çıkan Sema İpekoğlu’nun kim olduğu konusu yeni bölümde daha da çok öne çıkacak. Dilara Aras’ın canlandırdığı bu karakter hikayenin değişimine neden olacak gibi duruyor.

Camdaki Kız dizisinde olay var! Sema İpekoğlu'nun kim olduğu ortaya çıktı! 5

Babası Adil’i takip eden ve onu Sema İpekoğlu’nun mezarı başında gören Nalan, büyük sırra adım adım yaklaşıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabında Sema İpekoğlu hakkında bazı bilgiler var. Nalan’ın annesi, öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan’ı dünyaya getirirken de ölmüştür. Yani Sema İpekoğlu, Nalan’ın gerçek annesidir.

Feride’nin geçmişte bırakmak istediği büyük sırrı aynı zamanda bir travma nedenidir. Kızı Sema’yı trajik şekilde kaybeden Feride, bunun acısını da Nalan’a çektirmiştir. Fakat kitaptaki bu bilgilerin dizide nasıl yansıtılacağını bekleyip göreceğiz.

Sema’nın ölümünün acısını Nalan’a çektiren Feride, ölen kızının travmasını yaşamaya devam edecek. Nalan, gerçek annesinin Sema olduğunu öğrenecek mi? İşte bu soru yanıt bulduğu zaman Camdaki Kız dizisinin hikayesinde de büyük değişim yaşanacak.

Nalan, Feride ve Adil’in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yakındır. Ancak Feride, Nalan’ın Sema’yı sormasının ardından sinir krizi geçirir. Nalan, saklanan eşyaların peşine düşer. Feride ve Adil, Nalan’ın bilmesi gereken gerçekleri anlatmaya karar verir.

İşte heyecanla beklenen Camdaki Kız dizisinin 16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 24. bölüm fragmanı: