Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisinde rol alan Gizem Karaca, yeni projesinde bir ilke imza attı

Alparslan dizisinde rol alan Gizem Karaca, yeni projesinde bir ilke imza attı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, geçen sezon Baraj isimli dizi ile televizyon ekranında yer aldı ve bu sezon da Alparslan dizisine başladı. TRT1’de pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan’da Evdokya isimli karakteri canlandıran oyuncunun yeni bir projesi daha var.

Ufuk Bayraktar’ın yeni filmi Dayı’da Gizem Karaca da başrolde yer alıyor… Oyuncu, Dayı filminin galasına katıldı ve açıklamalarda bulundu. Pandeminin en yoğun dönemi olan 2020 yılının yaz aylarında çekimleri yaptıklarını anlatan oyuncu, Adana sıcağında zorlu bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Gizem Karaca, “Zor koşullar altında çekim yaptık ve 2 senedir çok merakla beklediğim bir film. İlk defa kendi sesimle şarkı söyleyip, bir sanatçıyı canlandırıyorum. Çok çalıştım ve heyecanlıyım” diye konuştu.

Gizem Karaca, filmde şarkı söylediği sahneyi izlemediğini de belirttiği röportajında bunun kendisi için de sürpriz olduğuna değindi.

“İnat edip ben söyleyeceğim, dublaj istemiyorum” diye konuştuğunu ve kendi sesinden ilk kez şarkı söylediğini söyleyen oyuncu, galada bir hayli heyecanlı görünüyordu.

10 Aralık Cuma günü vizyona giren aksiyon türündeki Dayı filminin hikayesini Ufuk Bayraktar ile Serkan Öztürk birlikte yazdı.