Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık havası var ama inanmayın!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık havası var ama inanmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri korkmayın yeni bir başrol ayrılığı yok! Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, sevgilisi Metin Hara ile katıldığı etkinlikte görüntülendi.

Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye giden oyuncu, Adana’ya sete de gelen arkadaşına destek için geldiğini ifade etti. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Hilal Altınbilek, sürekli çalıştığını ifade etti.

Yılbaşı için herkese sağlık ve huzur dileğinde bulunan Hilal Altınbilek dizide ise etkili performansını sürdürüyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın 116. bölüm finalinde alnından vurulan Züleyha’nın akıbetini hayranları merakla bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık havası var ama inanmayın! 7

Züleyha karakterinin silahla vurulması ve 117. bölüm fragmanında da karakterin kalbinin durması heyecanı artırdı. Ancak fragmanda yansıyan görüntüler merakı artırmak için… Zira Hilal Altınbilek yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

İstanbul’da görüntülenen oyuncu, yılbaşı için bir planının da olmadığını ve yoğun şekilde çalışmakta olduğunu ifade etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde senaristler heyecanı artırmak için Züleyha karakterinin vurulma sahnesini yazdı. Daha önce Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın hikayeden ayrılması birçok kişiyi üzmüştü.

4 başrol oyuncusunu kaybeden dizi, Hilal Altınbilek’in hikayede güçlü şekilde durması ile yoluna devam edebiliyor. İbrahim Çelikkol da 4. sezonda diziye katıldı ve başarılı performansı ile göz dolduruyor.