Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine bomba bir transfer var!

Camdaki Kız dizisine bomba bir transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisi perşembe rekabetinin bir numaralı yapımı konumuna geldi. Geçen sezon başlayan ve büyük ilgi gören dizinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı…

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin her bölümü milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. En iyi dönemini yaşayan diziye yeni karakterler katılmaya devam ediyor.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri hikayeye ikinci sezon başında katıldı ve önemli bir farkındalık yarattı. Şimdi ise yeni ve iddialı bir isim daha Camdaki Kız dizisi ile anlaştı.

Camdaki Kız dizisine bomba bir transfer var! 7

Arka Sokaklar isimli fenomen dizide tam 15 sezon rol alan Yüsra Geyik’in yeni adresi Camdaki Kız oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yüsra Geyik hikayede Zeliha isimli bir karakteri canlandıracak.

Oyuncu; çocukluk, ergenlik ve gençlik çağlarını Arka Sokaklar ekibi ile birlikte ekran önünde yaşadı. Milyonlarca izleyicinin gözlerin önünde büyüyen Yüsra Geyik, geçen Haziran ayında 15. sezon finalinin ardından Kanal D dizisine veda etmişti.

Genç oyuncu yeni sezonda bir başka Kanal D yapımı olan Camdaki Kız ile yeniden ekranlara dönüş yapacak.