Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan sonra Yüsra Geyik’ten bomba gibi dizi anlaşması!

Arka Sokaklar’dan sonra Yüsra Geyik’ten bomba gibi dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yüsra Geyik, uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar ekibi ile birlikte başarıdan başarıya koştu. Zeliha isimli karakter ile izleyicilerin akıllarına yazdığı genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı olarak milyonları etkilemeyi başardı.

Yüsra Geyik, kariyerinde yeni adımlar atmak ve farklı roller ile kendini farklı maceralara sürüklemek amacıyla önemli bir karar aldı. Haziran ayında, Arka Sokaklar’ın 15. sezon finalinin ardından Yüsra Geyik’in projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Oyuncunun bu ayrılığına herkes şaşırdı. Çünkü 15 yıl devam eden ve artık bir aile ortamıyla her şeyin garanti devam ettiği bir projeden ayrılmak herkesin karar verebileceği bir şey değildi.

Yüsra Geyik, kendisini geliştirmek ve kariyerine yeni roller yazmak adına zor olanı tercih etti. Genç oyuncunun yeni dizisi de ortaya çıktı. Arka Sokaklar’dan sonra bir başka Kanal D dizisi olan Camdaki Kız’a geçiş yapan Yüsra Geyik, bu kararı ile herkesi şaşırttı.

Camdaki Kız, bu sezonun en başarılı yapımları arasında ilk 3’te yer alıyor. Bu kadar önemli bir yapımda rol almak oyuncunun kariyeri açısından çok önemli bir gelişme.

Dram performansı ile yeni sezonda dikkatleri çekecek olan Yüsra Geyik’i hayranları da heyecanla yeni dizide bekliyor.