Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da heyecan dorukta! Sezon finali fragmanı merakları had safhaya ulaştırdı!

Camdaki Kız’da heyecan dorukta! Sezon finali fragmanı merakları had safhaya ulaştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana reytingleri silip süpüren Camdaki Kız dizisi çarşamba akşamı sezon finali yapacak. Sezon final bölümü yine yürekleri çarptıracak sahnelerle izleyicinin karşısına çıkacak.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın sezon final bölümü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Sezon final bölümünün fragmanı yayınlanmaya başladı.

Fragman’dan anlaşıldığı kadarıyla çok heyecanlı bir sezon finali izleyicileri bekliyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan sekizinci bölümünün sonunda Cana, Feride’ye Sedat’la yedi yıldır birlikte olduklarını o gördüğü haberlerin gerçek olduğunu söyler.

Nalan ve ailesinin bu gerçek karşısında tepkisinin ne olacağı şimdi en çok merak edilen konu. Fragmanın sonunda Feride’nin Muzo’yu arayarak, düğünün olup olamayacağını konuşması gerektiğini sorması üzerine izleyicilerdeki merak had safhaya ulaşmış durumda.

Her bölümde yaşanan gerginliklerle izleyicinin sınırını zorlamayı başaran dizinin sezon finalinin tarihi de belli oldu. Buna göre dizi 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak 9. bölümüyle sezona veda edecek.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi yaz tatilinin ardından eylül ayında yeni olaylarla izleyicilerin karşısına çıkacak. Şimdi gözler heyecanın doruğa çıktığı sezon finali bölümünde.

Dizinin sezon finali bölümü fragmanını aşağıda görebilirsiniz.