Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi bitecek mi yoksa devam mı edecek?

Kefaret dizisi bitecek mi yoksa devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret isimli Fox TV dizisinin akıbeti merak konusu oldu… Dizi hayranları Pazar akşamları yayınlanan Kefaret’e ne olacağını soruyor. Ancak şu ana kadar tatmin edici bir yanıt yok.

Geçtiğimiz hafta dizinin final yapacağına yönelik olarak sosyal medyada ortaya atılan bir iddia yapımcı firmanın açıklaması ile yalanlanmıştı. Dizinin çekimlerinin devam ettiği bilgisi gelmişti.

Pazar akşamları geniş bir izleyici grubunu etkisi altına alan dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur bulunuyor. Özge Özacar ile Mine Kılıç’ın da başarılı performansları ile göz doldurduğu Fox Tv dizisinin ikinci sezon onayı alıp almadığı da henüz netleşmedi.

Dizi hayranları ise 29. bölümü geçen yapımın akıbetini çok merak ediyor. Fox TV, 30. bölüm fragmanını yayınladı ve dizinin 13 Haziran Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranda olacağı duyuruldu.

Ancak Kefaret hayranları dizinin bitmesini istemediklerini ve kararın da bir an önce açıklanmasını beklediklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyor.

Hikayesi ile dikkatleri çeken dizi, şimdiye kadar da hayranlarını konu bütünlüğünü sağlayarak korumayı başardı. İyi oyunculuklarla birlikte 29 bölümü geride bırakan Kefaret, birçok dizi final yada sezon finali yaparken akıbeti henüz netleşmeyen bir yapım konumunda.

İşte dizinin 13 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak olan 30. bölüm fragmanı: