Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’ın dans gösterisi sosyal medyayı yıktı!

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan’ın dans gösterisi sosyal medyayı yıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay –Son dönemin en yetenekli oyuncularından Enis Arıkan, Kanal D’nin en iddialı dizilerinden Camdaki Kız’da Koroğlu ailesinin aklı başında oğlu Muzo’yu canlandırıyor. Oyunculuktaki yeteneğiyle dikkat çeken Arıkan, oyunculuğun yanı sıra dijital platform Exxen’de bir talk show programı yapıyor.

Arıkan, Exxen’de yayınlanan @EnisArıkan isimli programında her hafta ünlü bir ismi konuk ediyor. Cuma akşamları yayınlanan programın bir sonraki konuğu ise Çağla Şıkel olacak. Enis Arıkan, yeni konuğunu duyurmak üzere hazırlanan tanıtım filmini Instagram hesabından paylaştı.

Enis Arıkan ve Çağla Şıkel’in birlikte dans ettiği tanıtım videosu o kadar güzeldi ki sosyal medyayı deyim yerindeyse yıktı geçti. Balerin kökenli olan Çağla Şıkel’in zaten çok güzel dans ettiği biliniyordu. Ancak Enis Arıkan’ın danstaki yeteneği herkesi çok şaşırttı.

Enis Arıkan tanıtım videosunu “Yeni bölüm konuğum @caglasikel ❤️ Çağla, o kadar güzel ve zarifsin ki…” sözleriyle paylaştı.

Video paylaşıldıktan sonra 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Yaklaşık 200 bin beğeni ve binden fazla yorum aldı. Kaan Sekban, Selin Şekerci, Burcu Binici, Müjde Uzman, Defne Samyeli, Buray, Gülse Birsel gibi birçok ünlü isim videoyu ne kadar beğendiklerini yorumlarda belirtti.

Enis Arıkan’ın Çağla Şıkel’i konuk edeceği program, yeni bölümüyle 9 Temmuz Cuma akşamı Exxen ekranında olacak.