Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ile parlayan Feyyaz Şerifoğlu bu sefer de Bir Sevdadır dizisinde başrol oldu!

Camdaki Kız ile parlayan Feyyaz Şerifoğlu bu sefer de Bir Sevdadır dizisinde başrol oldu!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik’in partneri olan ve çok da başarılı bir iş ortaya koyan Feyyaz Şerifoğlu, asıl büyük çıkışını ise Camdaki Kız isimli dizi ile gerçekleştirdi.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisi 3 sezon süren projede izleyicilere çok farklı duygular yaşattı ve Camdaki Kız dizisi unutulmaz yapımlar arasına katıldı.

Feyyaz Şerifoğlu canlandırdığı Sedat karakteri ile akıllara yerleşti ve dizi sektöründe kendisine iyi bir yer edindi. Genç oyuncu, bu önemli projenin ardından bu sefer güçlü bir dram hikayesi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Camdaki Kız ile parlayan Feyyaz Şerifoğlu bu sefer de Bir Sevdadır dizisinde başrol oldu! 7

Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Bir Sevdadır isimli dizinin okuma provaları yapıldı.

Sude Zülal Güler dizinin hikayesinde Yeşil karakterini canlandırırken partneri Feyyaz Şerioğlu’nu ise Yasin karakterinde izleyeceksiniz.

“Hayat futbola benzer” sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil’in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

Yeni dizi Bir Sevdadır için tüm ekip okuma provalarında bir araya geldi.