Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız gibi Dilek Taşı dizisi de perşembe rekabetinde zirveye aday!

Camdaki Kız gibi Dilek Taşı dizisi de perşembe rekabetinde zirveye aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları çok sert bir reyting rekabetine tanıklık edeceğiz. Kanal D ekranında 3 sezon başarılı sonuçlar elde eden Camdaki Kız dizisi final yaparak izleyicisine veda etti. Kanal D ise bu projenin yerine Dilek Taşı isimli hikayesi 1980’li yıllarda geçen yeni bir dizi ile tekrar perşembe rekabetinde öne geçmek için hamle yaptı.

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı yeni dizinin 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olduğunu hatırlatalım. Dilek Taşı dizisinin fragmanları, setten paylaşılan görüntüler ve afişleri ile farklı bir hava yansıttığı ortada duran bir gerçek.

Camdaki Kız gibi Dilek Taşı dizisi de perşembe rekabetinde zirveye aday! 7

1980’li yılların atmosferini özleyen birçok televizyon seyircisi Dilek Taşı dizisine şans verecek. Genç izleyiciler ise ailelerinden duydukları 1980’li yıllardaki Türkiye’nin durumunu bu dizi aracılığı ile anlamaya çalışacak.

Dilek Taşı dizisinin yayınlanan yeni afişinin ortaya koyduğu görsel zenginlik de dikkatlerden kaçmıyor. Hem oyuncu kadrosu çok etkileyici isimlerden oluşturulmuş durumda hem zenginlik gösterisi öne çıkartılıyor hem de Camdaki Kız dizisinde de olduğu gibi yine konakta geçen bir hikayenin farklı yönleri izleyicileri karşılayacak.

Yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gören afiş, sosyal medyada çok konuşuldu ve Dilek Taşı dizisinin fragmanları gibi heyecanı artırdı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle sezona damga vuracak olan Dilek Taşı, 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikayesini konu alıyor. 12 Eylül 1980 askeri darbesinin gölgesi altındaki hikaye izleyicileri bambaşka bir döneme götürecek.

Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor… Bakalım dizinin ilk bölümleri reytinglerde nasıl sonuçlar elde edecek ve Camdaki Kız’ın bıraktığı birinciliği yeniden Kanal D’ye getirebilecek mi? İzleyip, göreceğiz.