Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın sezon finali öncesi bomba gibi transfer iddiası! O iki isim büyük sürpriz olacak!

Camdaki Kız’ın sezon finali öncesi bomba gibi transfer iddiası! O iki isim büyük sürpriz olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi, yarın akşam (10 Haziran Perşembe) 9. bölümüyle sezon finali yapacak. Ekrana geldiği günden beri merakla izlenen bir yapım olan Camdaki Kız, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden alıntıladığı aynı isimli kitabından uyarlanmakta.

Burcu Biricik’in, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk’tan sonra, Feyyaz Şerifoğlu ile yeniden partner olarak döndüğü Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteri için dönüm noktası yaşanacak sezon finalinde.

Dizi, heyecanlı sahnelerle ekrana ara verirken, izleyenleri de şaşırtacak gelişmelere sahne olacak. Nalan ve Sedat’ın düğün törenlerinde Cana ve Feride’nin karşı karşıya geldiği görüntüler de fragmanda dikkat çeken bir ayrıntı oldu.

Nur Sürer, Şerif Erol, Devrim Yakut, Tamer Levend, Enis Arıkan ve Selma Ergeç’in rol aldıkları dizinin ikinci sezonunda ise izleyenleri bambaşka sürprizlerin beklediği şimdiden ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre diziye iki yeni ismin katılması söz konusu. Uraz Kaygılaroğlu’nun ismi, Camdaki Kız ile bir süre önce anılmıştı.

Camdaki Kız'ın sezon finali öncesi bomba gibi transfer iddiası! O iki isim büyük sürpriz olacak! 8

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın hayatını değiştirecek ve hikayeye bambaşka bir yön verecek olan Hayri isimli bir karakter, sezon finalinde ortaya çıkıyor! Fragmanda yüzü görülmeyen ve otelde çalışan bir kişi olduğu yaka kartından anlaşılan Hayri’yi kimin oynayacağı merak konusuyken, iki ünlü oyuncunun isminin anılması ise dikkat çekti!

Camdaki Kız'ın sezon finali öncesi bomba gibi transfer iddiası! O iki isim büyük sürpriz olacak! 9

Camdaki Kız dizisinden Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’e teklif götürülmesinin düşünüldüğü konuşulmakta kulislerde. Hayri karakterini bu iki isimden birinin oynaması söz konusu! Şimdilik bu konuda bir netlik yok ama ilerleyen günlerde daha detaylı bilgiler gelecektir. Bizler de sizlerle paylaşacağız.

9. bölüm özeti şöyle:

Sedat ve Nalan’ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan’a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat’ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

Camdaki Kız sezon finaliyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

Camdaki Kız 9. bölüm fragmanı: