Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Sözleşmesi olarak anılmıştı, ismi değişti! İkimizin Sırrı dizisi geliyor!

Evlilik Sözleşmesi olarak anılmıştı, ismi değişti! İkimizin Sırrı dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarının yaz dizileri arasında iddialı kadrosu ile dikkat çeken bir uyarlama dizinin hazırlıkları devam ediyor. Kore yapımı Marriage Contract adlı diziden uyarlanan ve ilk olarak Evlilik Sözleşmesi ismiyle anılmaya başlanan dizinin kadrosu tamamlanırken, ismi de değişti!

Sezonda yer alan dizilerin vedaları sürerken, yeni diziler de yavaş yavaş ekrana gelmeye başlıyor. Haziran ayı ile birlikte ekranda nöbet değişimi yaşanacak adeta!

Yeni hikayeler, yeni buluşmalara hazırlanan ekranın bir başka öne çıkan yapımı olarak gösterilen atv’nin İkimizin Yerine dizisi de ekrana gelmek için gün sayıyor!

Başrolünde Aras Aydın ve Leyla Feray’ın oynayacağı dizi için önce Murat Yıldırım ve Gizem Karaca’nın isimleri anılmıştı. Oysa kadro açıklandığında herkesi çok şaşırtan isimler ortaya çıktı!

Üs Yapım imzalı dizinin başrolünde yer alan isimlerden Leyla Feray, daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Sultan olarak dikkatleri çekmişti. Daha sonra da Burak Özçivit ve Murat Boz’un yer aldığı Kardeşim Benim 2 fiminde rol aldı.

Evlilik Sözleşmesi olarak anılmıştı, ismi değişti! İkimizin Sırrı dizisi geliyor! 8

Aras Aydın ise Öğretmen Kemal, Altın Soylar, Masum Değiliz, Şefkat Tepe, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, Sefirin Kızı ve Şeref Sözü dizilerinde de rol almıştı.

Evlilik Sözleşmesi olarak anılmıştı, ismi değişti! İkimizin Sırrı dizisi geliyor! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre çekimleri yakında başlayacak olan dizinin ismi de Evlilik Sözleşmesi değil, İkimizin Sırrı oldu!

Dizide Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek rol alacak. Özen Yula’nın yazdığı, Cem Akyoldaş’ın yöneteceği dizinin ikinci kadın başrol oyuncusu ise Bestemsu Özdemir oldu.

Orijinali bir Kore dizisi olan Evlilik Sözleşmesi’nin konusu kısaca şöyle:

Bir kadın kocasını geçirdiği kazada kaybeder. Bundan sonra kadın küçük kızını tek başına büyütmeye başlar. Ancak, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızına bakabilecek bir varis bulmak amacıyla sınırlı bir süre eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.