Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 10 Haziran Perşembe 199. bölüm fragmanı izle

Emanet 10 Haziran Perşembe 199. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında ilk sezonunun sonuna doğru adım adım ilerliyor. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan ve hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan dizide Seher ve Yaman’ın hikayesine geniş bir izleyici grubu tutuklu kaldı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de çok iyi sınav verdi. Dizinin yeni bölümleri de büyük dikkat çekmeye devam ediyor.

Emanet dizisinde İkbal karakteri sevilmeyen birisiydi ve ölümü ile de izleyicileri fazlası ile şaşırtmayı başardı. Dizinin hikayesinde de bu ölüm bomba etkisi yarattı desek yanlış olmayacaktır. Seher’e çok çektiren ve birçok acının da kaynağı olan İkbal’in ölümünün sırları da merakla bekleniyor. Emanet dizisinde 198. bölüm yayınlandı ve izleyiciler yine heyecanlı anlara tanıklık etti. 10 Haziran Perşembe günü ise 199.bölüm ekrana gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları fragmandan öğrenebilirsiniz. Fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İkbal ve Kevser’in ölümünün tartışmaları sürüyor. Seher’in şu sözleri bugünkü bölüme yansıdı: “Ben artık ablama bunu kimin yaptığını bulmadan iyi olmam.” Peki bu ölümlerin arkasında Yaman’ın ağabeyi olabilir mi? İşte bu soruyu da soran Yaman’ın zihni bir hayli karışık.

Seher ise gerçekleri öğrenmek adına üzerine gidiyor. Seher ile Yaman’ın arasının bozulmasından endişe edin bir izleyici grubu da var. Doğruların ortaya çıkmasını isteyen dizi hayranları özellikle Yaman’ın gelişmelerden sonra nasıl kararlar alacağına odaklandı.

İkbal’in ölümü tüm konağı alt üst etmişti ve olaylar da bu ölüm üzerine gelişmekteydi. Birçok sırrın açığa çıkmasına da neden olan bu ölümün ardından dizinin hikayesi bir hayli heyecanlı hale geldi. İşte dizinin bugün yayınlanan 198. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.