Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman fırsat sundu, İtalya’da Burak Deniz’e gün doğdu!

Can Yaman fırsat sundu, İtalya’da Burak Deniz’e gün doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın İtalya’ya gittiği dönemde ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile bir projede yer almayı ne kadar çok istediğini tüm hayranları iyi biliyor. Oyuncu, Özpetek’e sosyal medyadan gönderdiği hoş jestlerle de hatırlanıyor. Aynı şekilde Ferzan Özpetek de Can Yaman’a olan sevgisini yine sosyal medyada sergilemişti.

Can Yaman 2020 yılının sonbaharında İtalya’ya gidince Ferzan Özpetek ile buluşma fırsatını da elde etti. Bir makarna firmasının reklam çekiminde yer alan iki Türk, İtalya’da gündemde yer almanın da keyfini çıkartmıştı. Can Yaman’a Cahil Periler isimli dizi için teklif götüren Ferzan Özpetek, olumlu yanıt da almıştı. Ancak Sandokan isimli bir dizi ile anlaşan ve programı bir hayli yoğunlaşan Can Yaman bu teklifi sonrasında geri çevirmek durumunda kaldı.

Ferzan Özpetek ise bu sefer fırsatı Burak Deniz’e sundu. Maraşlı dizisinde izlediğimiz oyuncu, son dönemde yetenekleri ile öne çıktı. Türk dizilerinin yurt dışında gördüğü ilgi birçok oyuncu gibi Burak Deniz’in de öne çıkmasını sağlamıştı.

Ancak Burak Deniz için Can Yaman’ın reddetmek durumunda kaldığı rolün sahibi olmak çok önemli bir fırsatı da sundu. Burak Deniz, Temmuz ayı içinde Roma’ya gidecek.

Can Yaman fırsat sundu, İtalya'da Burak Deniz'e gün doğdu! 8

İtalya’da 1 ay kalacak olan oyuncu Ferzan Özpetek’in setinde yer alacak. Cahil Periler isimli 8 bölümlük dijital dizinin son 4 bölümünde Burak Deniz de var… Dizinin final sahnesinin de İstanbul’da çekilmesi ve Burak Deniz’in ağustos ayında ülkeye dönmesi de bekleniyor.

Burak Deniz için büyük bir fırsat doğmuş oldu. Can Yaman’ın İtalya’daki muhteşem yükselişinden sonra Burak Deniz de bu ülkede geniş bir hayran kitlesi edinmeye başladı.

Can Yaman fırsat sundu, İtalya'da Burak Deniz'e gün doğdu! 9

Cahil Periler isimli dijital dizi projesinin genç oyuncuya büyük bir fırsat penceresi açması bekleniyor. Burak Deniz bugüne kadar çok iyi roller canlandırdı ve hak ettiği bir kariyere sahip. Şimdi ise ününü yurt dışında yayma ihtimali çok yükseldi.

Burak Deniz de İtalya heyecanı yaşıyor. Yirmi altıncı bölüm ile Maraşlı dizisi final yapacak. Sonrasında ise Burak Deniz’in İtalya macerası başlayacak.