Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinden sonraki süreç içinde Can Yaman artık bambaşka bir kişiliğe dönüştü!

Erkenci Kuş dizisinden sonraki süreç içinde Can Yaman artık bambaşka bir kişiliğe dönüştü!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisiyle dünyanın dört bir yanında tanınan Can Yaman, 4 yıllık son dönem dikkate alındığı zaman çok önemli bir kariyer sıçraması yaşadı.

Erkenci Kuş dizisinde, romantik komedi rolü ile önce çıkan ve Demet Özdemir ile de çok başarılı bir dizi çiftli olabilen Can Yaman, daha çok fiziksel özellikleri ile konuşulmuştu.

Canlandırdığı Can Divit karakteri ile dünya çapında ismini duyurmuş olsa da Dolunay, Hangimiz Sevmedik, İnadına Aşk, Gönül İşleri gibi projelerde de çok farklı roller üstlenen Can Yaman görmüştük.

Ancak gelinen son noktada Erkenci Kuş dizisinde daha çok fiziksel özellikleri ile konuşulan Can Yaman’ın ardın yeni rollerindeki başarısıyla konuşulan bir isim haline dönüştüğünü görmekteyiz.

Francesco Demir karakteri ile bir polisi canlandırdığı İtalyan dizisi Viola Come il Mare çok başarılı bir çıkış yaptı ve çok iyi reytingler elde ediyor. Can Yaman’ın bu dizideki performansı da oyunculuk anlamında çok olumlu yorumlar alıyor.

Artık fiziksel özelliklerinden daha çok rollerini canlandırma noktasındaki başarısı ile İtalyan basınında gündem olan Can Yaman, Chi isimli magazin dergisinde de övgüyle bahsedilen bir noktaya ulaştı.

Netflix için çekilen El Turco isimli dijital dizide Balaban Ağa karakteri ile farklı bir deneyim yaşayan Can Yaman, şimdilerde ise Sandokan isimli aksiyon içerikli dizi ile gündemde yer alıyor.

Can Yaman’ın yine oyunculuk yetenekleri ve dövüş sahnelerindeki performansı ile konuşulacağı bir proje olması bakımından Sandokan projesi büyük önem taşıyor.

Sandokan dizisinin çekimlerinin devam ettiği bugünlerde Chi dergisinin yayınladığı fotoğraflara bakılır ise Can Yaman yine bambaşka bir karakter ile izleyicileri şaşırtacak.

Dizideki rolü için 3 yıl önce dövüş dersleri alan, ancak projenin ertelenmesi ile farklı projelerle yoluna devam eden Can Yaman, artık Sandokan isimli çok merak edilen projeye başlamış duruda.

Bu önemli yapım için titiz davranan, kendisini kampa alarak sıkı bir hazırlık yapan ünlü oyuncu, setteki görüntüleri ile de İtalya’da gündem olmayı başardı.

Merak edilen bir yapım olması noktasında Sandokan dizisinin setinden yansıyan fotoğraflar, Can Yaman hayranlarının heyecanını daha da artırdı.

Can Yaman’ın İtalya’daki rollerinde İtalyanca’nın yanı sıra İngilizce de konuşabilmesi büyük bir avantaj olarak oyuncunun öne çıkmasına fırsat tanıyor.