Ana sayfa Sosyal Medya Birbirlerine tutunarak patlama yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e şapka çıkartılır!

Birbirlerine tutunarak patlama yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e şapka çıkartılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hem özel hayatlarında hem de ekranda bu yılın birbirine en yakıştırılan çiftleri arasında yer alıyor. İkilinin enerjisi ve sempatisi milyonları çok etkiledi. Her iki oyuncu da kariyerlerinin en iyi fırsatını adeta birbirlerine tutunarak elde etti.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, birlikte rol aldıkları ve kısa bir süre sonra 50. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizi ile bu yıl hem birbirlerinde aşkı buldu, hem de iş hayatlarında başarıyı yakaladı.

Ekranda birbirine çok yakıştırılan ikilinin uyumunun dizinin başarısına etkisi şüphesiz ki büyük. Bu başarı diziye geçtiğimiz günlerde iki ödül birden getirdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ‘Sen Çal Kapımı’daki rolleri ile ‘Golden Wings’ ödüllerine layık görüldü.

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından verilen dijital içerik ödülleri ‘Golden Wings’te kazananlar halk oylamasıyla belirleniyor. Yapılan oylama sonucu Kerem Bürsin ‘En İyi Erkek Oyuncu’, Hande Erçel de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerine layık görüldü. Erçel ve Bürsin’e ödülleri düzenenlenen bir törenle verildi.

Birbirlerine tutunarak patlama yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e şapka çıkartılır! 8

‘Sen Çal Kapımı’ sürekli olarak başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kısa süre önce İspanya ve İtalya’da yayınlanmaya başlayan dizi yurt dışında da çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Sırbistan’a da satılan dizinin dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanması bekleniyor.

Dizinin finaline 8 bölüm kala, ünlü çiftin hayranları yeni dönemde bir yapımda rol alıp almayacaklarını merak ediyor. Ayrıca ikilinin ortak bir dijital projede olacağı dedikoduları da vardı. Ancak ünlü çift katıldıkları ödül töreninde ortak proje konusunda net bir durum olmadığını ifade ettiler.

Çifte, gelecek planları da soruldu ama henüz dizinin devam ettiğini hatırlatan Kerem Bürsin, ‘Zaten şu an bir işimiz olduğu için bunları konuşmak doğru değil. Güzel de giden bir işimiz var. Bizim işimizde çok belirsiz bir durum olduğu için, belki projeyi, karakteri beğenmezsin. Güzel bir şey çıkarsa, güzel bir karakter çıkar ise neden olmasın’ diye konuştu.

Birbirlerine tutunarak patlama yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e şapka çıkartılır! 9

Hande Erçel de sevgilisinin bu düşüncesini onayladı. Görünen o ki iki ünlü oyuncu, ‘Sen Çal Kapımı’ sonrasında herhangi bir plan yapmadı. Kendilerine gelecek teklifleri bekleyecek olan ikili, şayet iyi bir proje ve karakter olursa yeniden ekrana dönme konusunda da istekli görünüyor.

Kerem Bürsin aynı zamanda bir dijital platformda yayınlanan ‘Aynen Aynen’ adlı dizide başrolde. Dizinin 6. Sezonunun çekimleri bitti ve yayınlanmaya başladı. Bir içecek firmasının reklam yüzü de olan yakışıklı oyuncu, iş hayatında yoğun günler geçiriyor.

Hande Erçel’de dizi dışında su sıralar yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri göz önünde.