Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok iddialı başlayan Show TV dizisi ekranlara veda edecek!

Çok iddialı başlayan Show TV dizisi ekranlara veda edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu sezon büyük bir iddiayla ekrana getirmeye başladığı Yalancı dizisi 23 Kasım Salı akşam son bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin yer aldığı Yalancı dizisi, sağlam hikayesi ve güçlü oyunculuklarına rağmen reyting savaşında yenik düştü.

The Liar isimli diziden uyarlanan dizi Burçin Terzioğlu’nu çok uzun süreden sonra yeniden hayranlarıyla buluşturmuştu. Yalancı başladığında Terzioğlu hayranları da büyük mutluluk yaşamıştı. Ancak mutlulukları çok uzun sürmedi.

Yalancı dizisi eylül ayında ekrana gelmeye başladı. Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi tecrübeli ve yetenekli oyuncularında kadrosunda yer aldığı Yalancı, çok güçlü hikayesi ve oyunculuk performanslarına rağmen oldukça düşük reytingler elde etti.

Çok iddialı başlayan Show TV dizisi ekranlara veda edecek! 7

Show TV büyük şans verdiği Yalancı dizisinin önce gününü değiştirdi. Yayın hayatına cuma akşamı başlayan dizi iki hafta önce salıya alındı. Ancak reytinglerde bir değişiklik olmadı. Yayıncı kanal Show TV de en sonunda dizinin 10. bölümünde final yapmasına karar verdi.

Yalancı dizisi 23 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 10. bölümüyle izleyicilere veda edecek. İzleyicileri çok çarpıcı bir finalin beklediği belirtiliyor. Final bölümünün tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Her ne kadar ilk bölümünden bu yana reytinglerden kötü sonuçlar elde etse de Yalancı’nın sadık bir izleyici kitlesi var. Dizinin final kararı da en çok sadık izleyicilerini üzdü. Birkaç gün önce açıklama yapan dizinin başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu, erken finale rağmen mutlu olduklarını söylemişti.

Düşük gelen reytingler nedeniyle senaryoyu tam olarak aktaramadan veda etmek durumunda kaldıklarını ima eden Burçin Terzioğlu, “Seyirci almadı diyelim, biz mutluyuz yaptığımız işten. 10 bölüm çok keyifle, çok tatlı bir iş yaptık, bitirdik” demişti.