Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde hikayeyi toparlama görevi bakın kime verildi!

Sadakatsiz dizisinde hikayeyi toparlama görevi bakın kime verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz isimli dizinin çarşamba akşamları yayınlanan bölümleri yeniden heyecanlı hale gelmeye başladı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok başarılı geçti.

Ancak ikinci sezonda dizinin hikayesine katılan Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri yeterince etkili olmadı. Senaristler de diziye daha fazla heyecan katmak adına Aras’ın sonradan ortaya çıkan eşi Leyla ile heyecanı yükseltti. Aslı Orcan dizinin temposunu artırmak ve hikayeye yönelik düşmekte olan ilgiyi toparlamak üzere güçlü bir giriş yaptı.

Aras ile Asya arasında yaşanan yakınlaşma aynı zamanda dizi hayranlarının senariste yönelik tepkisini de ortaya çıkarmıştı. Asya’nın bu şekilde davranmasından rahatsız olan dizi hayranları, onun Derin ile aynı pozisyona düşmesinden hoşlanmadı. Nasıl ki Derin, Asya evli iken eşini ayarttı şimde de Asya, bilmeden de olsa evli bir erkek ile birlikte görünerek izleyicileri kızdırdı.

Senaristler hikayeyi toparlamak adına Aslı Orcan’ı öre sürüyor. Leyla karakteri yeni bölümlerde daha çok öne çıkacak. Asya’ya karşı adeta savaş başlatacak olan Leyla, kocası Aras’ı ona kaptırmamak için her şeyini ortaya koymaya kararlı.

Ancak Aras’ın başka planları var. Aras, her türlü numarayı deneyerek Asya’nın kalbini kazanmak istiyor. Ancak Asya, Aras’a tüm kapılarını kapattı! Aras’ın yalanları ortaya çıkınca Asya yeni bir karar almak zorunda kalıyor. Volkan ise bu durumu fırsat bilerek Asya’yı yalnız bırakmıyor. Asya’ya kendini affettirmeye çalışan Aras ise büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Peki ikili arasındaki bu durum onları nasıl bir sona hazırlayacak?

Sadakatsiz dizisi Aslı Orcan’ın hikayeye gelmesi ile birlikte daha da heyecanlı hale getirdi. İzleyiciler de yeni bölümleri daha bir merakla bekliyor.

Sadakatsiz 40. bölümü ile 24 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yer alacak.