Ana sayfa Sosyal Medya Çukur bitti, Aras Bulut İynemli gurur veren yeni projesiyle dikkat çekti!

Çukur bitti, Aras Bulut İynemli gurur veren yeni projesiyle dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 4 sezon süren Çukur dizisinin başrolünde yer aldı. Oyuncu başarılı geçen bu yoğun dönemin ardından daha rahat günler geçiriyor

Bir online alışveriş sitesinin reklam yüzü olan oyuncu, megastar Tarkan’ın da bir başka alışveriş sitesinin reklam yüzü olması nedeniyle ilginç bir rekabet ortamına girdi. İynemli, şirketler arasında bir yarış olabileceğini ama kendisi için Tarkan’ın abisi pozisyonunda olduğunu ifade etti.

Çukur bitti, Aras Bulut İynemli gurur veren yeni projesiyle dikkat çekti! 7

Aras Bulut İynemli, kendisinin de alışverişi internet üzerinden yaptığını dile getirdi ve şöyle konuştu: “Özellikle karantina dönemlerinde daha çok tanıştım. Şimdi hemen hemen bütün alışverişimi online yapıyorum.”

Mutfak gereçlerini çok satın aldığını belirten Aras Bulut İynemli, bunu çok sevdiğini de ifade etti. Oyuncu ayrıca kitap ve elektronik eşyaların da ilgi alanları olduğunu ifade etti.

Projeler konusunda ise aceleci olmayan oyuncu, dinlenme süreci içinde bulunduğunu hatırlattı.

“İyi de hissediyorum kendimi” diyerek hemen bir proje yapmaya pek de niyetli olmadığını gösteren oyuncu, Çukur dizisiyle Seul’den aldıkları ödül nedeniyle de çok mutlu.

Çukur dizisi, 41 ülkeden 238 dizinin yarıştığı 16. Uluslararası drama Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Aras Bulut İynemli, “Uluslararası bir yerden ödül almak tüm ekip için gurur verici bir şey. Gururla aldık, pandemi koşullarından dolayı gidemedik” diye konuştu.

Yeni bir projeden de bahseden oyuncu, 2024 yılında vizyona girecek olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel bir projede yer alacağını da hatırlattı.

İynemli, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yapacağı projede Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolüne hayat verecek

İynemli, “Elimden geleni yapacağım. Çok heyecanlıyım, böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onurdur, gururdur. Ulu önderimizi en iyi şekilde anlatmak tek amacımız” dedi.

Role hazırlığın belirli bir süreci olduğunu belirten oyuncu, bunu daha sonra açıklayacağını ifade etti.