Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi bitti ama müjdeler sürüyor! Bu sefer Aras Bulut İynemli duyurdu!

Çukur dizisi bitti ama müjdeler sürüyor! Bu sefer Aras Bulut İynemli duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde 131 bölüm süren, 4 sezonu kaplayan muhteşem bir sunum sergilendi. Hem dizinin yapım ekibi hem oyuncu kadrosu hem de seyirciler açısında unutulmayacak onlar yaşandı. Tüm bunlar geride, akıllarda büyük anılar olarak kaldı.

Ancak Çukur dizisinin finalinden sonra her şey bitmiş değil. Şimdi de dizinin hikayesinin ve perde arkasının yer aldığı bir belgesel çekimi yapılıyor. Aras Bulut İynemli de bu konuda müjdeyi verdi…

Oyuncu, “Çok güzel bir süreç geçti. Bitirdik, şu an biraz dinleniyorum. Dinlenmek de iyi geliyor. Çok keyifliyim. Her güzel şeyin de bir sonu olduğu gibi bitirdik ve keyfim çok yerinde. Hatta yarın belgesel çekimine gideceğim, Çukur için” açıklamasında bulundu. Bu sözler ile birlikte Çukur ekibinin yeniden bir araya geldiği de ortaya çıktı.

Oyuncu ekibin iyi olmasının ne kadar önemli olduğunu da şu sözlerle ifade etti: “Ekip çok iyi olunca, herkes birbiri ile iyi anlaşınca başka türlü oluyor. O enerji ve sinerji işe yansıyor.”

Çukur dizisinin belgeselinin oyuncuların kendisiyle, dizinin hikayesi ile alakalı olduğunu da anlatan Aras Bulut İynemli, böylelikle dizinin hayranlarına bir müjde vermiş oldu.

Dizinin ekibinde yer alan herkes ile röportaj yapılarak bir belgesel olarak bunun sunulacağını anlatan oyuncu, fazla detay bilmediğini de vurguladı.

Aksiyon dolu Çukur dizisi sayesinde zayıfladığını ifade eden oyuncu, fit kalmasının altında da dizinin yüksek temposunun olduğunu belirterek, şakayla karışık da olsa mesajını vermiş oldu.