Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Moda yazarından Demet Özdemir’e kıyafet eleştirisi

Moda yazarından Demet Özdemir’e kıyafet eleştirisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tatili tamamlayan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte İstanbul’a döndü. Aşk Taktikleri filminin çekimlerine başlayan güzel oyuncu, arkadaşları ile de bir alışveriş merkezinde buluştu.

Ünlü çift, kalabalık arkadaş grubuyla birlikte bir restoranda yemek yedi. Oldukça keyifli olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, meraklı bakışlar altında uzun süre kaldıkları mekanda arkadaşlarıyla sohbet ettiler.

Çiftin giydikleri kıyafetler ise Hürriyet gazetesi moda yazarı Hande Can tarafından yorumlandı. Hande Can, ‘Uyumlu Çift’ başlığıyla yazdığı köşe yazısında, çiftin kıyafet tercihini beğendi. Moda Yazarı, ‘Tesadüf mü, planlanmış kıyafetler mi bilmiyorum ama tam bir “çift uyumu” olmuş şeklinde yorum yaptı.

Moda yazarından Demet Özdemir'e kıyafet eleştirisi 8

Hande Can, Demet Özdemir’e kıyafet seçimi konusunda bir kaç tüyo vermeyi de ihmal etmeyerek şöyle yazdı:

“Yine de Demet’in body’si ve şortu için söyleyeceklerim var. Bu tarz kombinlerde güzel bir kemer takmakta ya da body yerine tişört giymekte fayda var. Yoksa bir “olmamışlık” görüntüsü hakim oluyor. Burada hem jean’in modeli hem de bandananın bağlanma şekli, kıyafeti gölgelemiş.”

Moda yazarından Demet Özdemir'e kıyafet eleştirisi 9