Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinden tüyoyu Necip Memili verdi, final iddiası da soruldu!

Çukur dizisinden tüyoyu Necip Memili verdi, final iddiası da soruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan sevgisi Bige Önal ile, Çukur’un Cumali’si Necip Memili ve eşi Didem Dayıcıoğlu, birlikte yemek yedi. Kameralarca da görüntülenen bu keyifli yemeğin ardından iki ünlü oyuncu, yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti.

Çukur 4. sezonuyla yoluna güçlü şekilde devam eden yapımlardan birisi. Dizinin 4. sezonda final yapacağı ile ilgili bir bilgi vardı. Necip Memili ile ilgili espri de yapan Aras Bulut İynemli, “Burada karşılaştık, beni Çukur’dan kovan adamla arkadaşlık etmem” diyerek herkesi güldürdü. Necip Memili ise “Tesadüfen karşılaştık, hatta ben hiç tanımıyorum beyefendi” ifadesini kullanarak espriye katıldı.

“Hesabı bize ödetti. Gerginlik ondan” diyen Necip Memili’nin sözleri İynemli’yi de çok güldürdü. Setin tatil olduğu günlerde arkadaşı ile görüşebildiğini anlatan Necip Memili, kızı Asya ile ilgili soruları da yanıtladı.

Memili, “Bebiş çok iyi, bizi bekliyor evde, uyuyor” diye konuştu. Aras Bulut İynemli, Asya bebeğin hem annesine hem de babasına benzediğini anlattı.

7. Koğuştaki Mucize filminin ödül üstüne ödül almasından çok gurur duyan İynemli, bu sezon sadece Çukur dizisine odaklandığını belirtti.

Oyuncu, “Büyük önlemlerle, sıfır sıkıntısız, diziyi çekmeye çalışıyoruz. Bizim çalıştığımız yerlerde de bazen riskler oluyor. Ama çok şükür firesiz gidiyoruz, Kubilay (Aka) dışında. Kubilay’da da hiçbir şey olmadı” dedi.

Necip Memili, Çukur dizisiyle ilgili tüyo isteyen muhabirlere şunları söyledi: “Güzel güzel öldürüyorum. Yavaş yavaş . Var daha ölecek olanlar var.”

Çukur dizisinin 4. sezonda ekrana veda edeceği iddiası ile ilgili ise “Bakacağız, yapımcımız karar verecek” diyerek konuyu Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’a havale etti.