Ana sayfa Dizi Analiz Siyah Kalp dizisi 4. bölümünde büyük şaşkınlık yaşandı!

Siyah Kalp dizisi 4. bölümünde büyük şaşkınlık yaşandı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’ önceki akşam yayınlanan dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, #SiyahKalp etiketi ile 2 saat 30 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Dizinin 4. bölümü tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde reytingler elde etti. Dizinin geçen haftaya göre tüm kategorilerde de biraz reytinglerinin düştüğünü ve günü de tüm kategorilerde beşinci sırada tamamladığını belirtelim.

4.BÖLÜMDE NELER OLDU?
NİHAYET’İN İKİZLER İÇİN PLANI NE OLACAK?

    Harika’nın, Sevilay’ın eski sevgilileriyle olan görüntülerini ortaya dökmesi kına gecesine damga vururken, Şansalanlar’da da ortalık fena karıştı. Harika, her ne kadar yaptığının üstünü kapatmaya çalışsa da Samet, Harika’ya ceza verdi.

    Nihayet, duydukları karşısında büyük bir şok yaşarken Sumru’nun ikizlerden kurtulması için hemen harekete geçti. Kına gecesinde yaşananlardan sonra Nuh beklemeye karar verirken Sumru da Nuh ve Melek’e Samet’in hastalığını söyleyerek zaman istedi. Samet’i üzmemek için çabalayan Sumru, bir yandan da konakta işleri yoluna koymaya çalıştı.

    Daha fazla dayanamayan Sevilay, Nuh’un yardımıyla konağı terk ederek Ankara’daki arkadaşının yanına gitti. Sevilay’ın gidişiyle evlilik planları altüst olan Hikmet ve Samet hemen yeni bir oyun kurdular. Hikmet’in kalp krizi geçirdiği yalanıyla tüm aile ve Sevilay’ı kandırmayı başardılar. Sevilay bu haberle hemen Kapadokya’ya döndü.

    Sevilay ve Nuh bir türlü birbirlerinden uzak duramazken, Cihan’ın da Melek’e karşı duyguları giderek yoğunlaşmaya başladı. Melek, Cihan’ın evlenecek olmasından dolayı ona karşı duygularına engel olmaya çalıştı.

    Ailelerinin baskısına daha fazla direnemeyen Sevilay ve Cihan, kendi aralarında yaptıkları anlaşmayla nikahtan 6 ay sonra boşanmak üzere evlenmeyi kabul ettiler. Bu kararın ardından Melek’i görmeye giden Cihan, onu beklemesini isteyince Melek büyük bir şaşkınlık yaşadı.

    İkizlerin varlığından rahatsız olan Nihayet, onlardan kurtulmak için bir plan yaptı. İkizlerle buluşan Nihayet, büyük bir şefkatle Nuh ve Melek’in karşılarına çıktı.