Ana sayfa Dizi Analiz Deha dizisi 2. bölümde İskender’in tüm planı suya düştü!

Deha dizisi 2. bölümde İskender’in tüm planı suya düştü!

tarafından ker_def

Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanan ve ilk bölümü büyük ilgi gören Deha dizisinde ikinci bölüm de yayınlandı. Dizi hayranlarının büyük ilgi gösterdiği ikinci bölüm sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

Aras Bulut İynemli’nin yeniden ekranlara döndüğü dizide çok dikkat çeken oyuncular bulunuyor. Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman gibi isimleri kadrosunda buluştaran Deha dizisinin 2. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

‘DEHA’NIN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Devran, Boran’ın intikamı için babasının karşına çıktığında planını çoktan kurmuştu ve planları hep istediği gibi ilerledi. İskender ise karşısındakinin Devran olduğunu bilmeden bu planlara dahil olurken Cesur, Hakim ile Karga’nın kardeş olduğunu öğrendi.

Esme, Devran’ın planlarının onu İskender’in dünyasına çekmesinden endişelenirken Sofi’nin öğütleri de Devran’ı durdurmaya yetmedi. Kim olduğunu bilmediği Devran’a güvenen İskender’in tüm planı suya yattı.

Bölümün finalinde ise İskender yıllar önce terk edip gittiği eve geri dönerken ailesi ve izleyiciler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Yeni bölümde sofrada neler yaşanacağı merak konusu oldu.